Nu byter Tåg i Bergslagen operatör

SJ har kört Tåg i Bergslagens trafik sedan december 2016 men nu är det dags för VR Sverige AB att ta över trafiken som ny operatör. Det nya avtalet syftar till att skapa en mer pålitlig trafik och locka fler att ta tåget! Den 10 december tar Tåg i Bergslagen ett större ansvar gentemot kunderna, till exempel har Tåg i Bergslagen nu en egen kundservice och byter prismodell från och med 10 december.


”Det blir ett nytt och spännande kapitel i Tåg i bergslagens historia! Vi är glada över samarbetet med SJ men ser nu fram emot att arbeta tillsammans med VR Sverige genom ett nytt avtal med tydligare satsningar på en mer robust trafik för våra resenärer. Vi ska locka fler till att ta tåget” – Maja Rapp, vd Tåg i Bergslagen AB


Det är ett omfattande arbete att byta operatör och affärsmodell. Det senaste året har ett intensivt arbete pågått för att säkra alla delar i den nya verksamheten.

Välkommen till oss på Tåg i Bergslagen

Intervjuer
Representanter från Tåg i Bergslagen och VR Sverige AB kommer att finnas på plats mellan klockan 08:00-9:30 den 11 december enligt nedan. Anmäl gärna till Gabriel Andersson om du vill boka en intervju med någon av dem.


Gävle C – Maja Rapp VD Tåg i Bergslagen AB, Marcus Eddieson Affärsområdeschef VR Sverige AB
Örebro C – Nina Höijer Styrelseordförande Tåg i Bergslagen AB, Haris Habul Tågdirektör VR Sverige AB
Västerås C – Jenny Landernäs Vice styrelseordförande Tåg i Bergslagen AB


Presskontakt

Gabriel Andersson
072-251 80 94
gabriel.andersson@tagibergslagen.se


Aktuellt

Tåg i Bergslagens nya tåg - utvändig bild och invändig bild.

Nu tas Tåg i Bergslagens nya tåg i trafik

Ett viktigt lyft för tågresenärer i Bergslagen! Den 10 mars är du välkommen att se eller åka med det nya tåget och intervjua företrädare för Tåg i Bergslagen.

Det nya tåget ER-1 i TiB:s färger

Klart med nya tåg till Tåg i Bergslagen

Tåg i Bergslagen har köpt in sju nya moderna tåg. För resenärerna innebär det ett rejält lyft; det kommer att bli gott om plats och bättre komfort ombord.